HTML

Unitlinked.eu blog

A unitlinked.eu szerkesztői által írt minden bejegyzés, és további hírek, érdekességek a hosszú távú megtakarításokkal, befektetésekkel kapcsolatosan egy helyen.

Elindult a MyChart!!! Növelje vele megtakarításának hozamát, biztonságát!

(2013.01.14. 11:03 unitlinked.eu )

Ígértem már itt a blogban több olyan szolgáltatást, melyek komoly támogatást jelenthetnek azoknak akik befektetési egységekhez kötött életbiztosítással igyekeznek megtakarítani hosszú távú céljaik eléréséhez, anyagi biztonságuk megteremtéséhez. Elkészült az első, egyedülálló szolgáltatása az oldalnak, a unitlinked.eu MyChart.

Nem régen vettem végig az oldalon a biztosítók által kínált befektetés-támogató rendszerek működését, és már ekkor ígéretet tettem rá, hogy hamarosan egy olyan szolgáltatást mutatunk be, ami jelentősen túlmutat ezeken. A unitlinked.eu MyChart szolgáltatása egy olyan professzionális program, melyen keresztül a brókerek, tőzsdei kereskedők által is használt eszközökkel tudja egyszerűen elemezni a unit-linked életbiztosításokban található befektetési alapokat. Speciálisan úgy választottuk ki a program által kínált lehetőségeket, hogy azok alkalmazhatóak legyenek a befektetési alapok világában, valamint egyszerűen elsajátítható és megérthető legyen a működésük. A MyChart programmal egyszerre akár 10 befektetési alapot is megfigyelhet (amennyiben ennél többet szeretne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk megoldást találni rá), hogy mindig ki tudja választani azt aminek a legjobb a várható teljesítménye, szélsőséges esetben pedig időben jelzést kapjon róla, hogy érdemes elhagyni a kockázatosabb piacokat. Úgy gondolom, egy olyan megoldást sikerült alkotnunk, amivel egy kevés időráfordítással mindenki meg tudja alkotni egyéni befektetési stratégiáját, hogy a kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően a maximális hozamot érhesse el.

Rövid kis ízelítő a programból. A programban több mint 900, életbiztosításokban megtalálható befektetési alapot elemezhet. Ehhez olyan eszközök állnak a rendelkezésére, mint a mozgóátlagok, trendvonalak és különböző árfolyammozgás figyelések. A unitlinked.eu MyChart az Ön elvárásainak megfelelően ellenőrzi napi szinten a megfigyelt eszközalapokat, és e-mailben értesíti Önt, ha valamelyikkel kapcsolatosan változás történt, így érdemes lenne azt elhagyni, vagy ellenkezőleg, érdemes lenne bele pénzt irányítani. A változás nem történik meg automatikusan, mindig Önnek kell eldöntenie, hogy valóban szeretne-e pénzt áttenni, vagy épp kivenni az adott befektetési alapból. És ami nagyon fontos: jelen szolgáltatásunk ingyenes, és ígéretet teszek rá, hogy az is marad.
A MyChart részletesebb leírását és a hozzátartozó segédanyagokat itt találja, ha szeretne egy példát olvasni a működésére, akkor pedig kattintson ide.

A MyChart-al kapcsolatban szívesen várunk minden visszajelzést, ötletet és kritikát. Célunk a programmal egy olyan szolgáltatás megalkotása volt, mely valódi és érthető támaszt nyújt azok számára, akik fontosnak érzik az öngondoskodást, és szívesen ismerkednek kicsit a befektetések világával. Ezért természetesen továbbra is igyekszünk az igényeknek megfelelően alakítani, fejleszteni. Hamarosan pedig egy új, hasonlóan innovatív szolgáltatást is bemutathatok majd az oldalon.

A unitlinked.eu MyChart szolgáltatás bevezetéséhez képest ugyan apró változás, de itt jegyezném még meg, hogy elindult hírlevelünk. Bejelentkezve a "saját menü" menüpont alatt tudja beállítani szeretne-e tőlünk hírlevelet kapni, és ha igen, milyen esetben.

Az eredeti bejegyzés az alábbi címen érhető el:
http://www.unitlinked.eu/blog/elindult_a_mychart.php

Szólj hozzá!

Címkék: árfolyam befektetés szolgáltatások MyChart befektetés támogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://unitlinked.blog.hu/api/trackback/id/tr185017258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása